Sander van Dam

Hallo, ik ben Sander.

Sinds 2022 ben ik werkzaam als manueel therapeut bij TIGRA Leeuwarden. Naast mijn werkzaamheden als manueel therapeut ben ik docent aan de opleiding fysiotherapie in Groningen, ambassadeur van de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie en betrokken bij het netwerk Pijn in beweging.

Ook studeer ik momenteel anatomie en biomechanica aan de universiteit van Brussel.

Mijn grote interesse ligt in lang aanhoudende pijnklachten (in bijvoorbeeld de lage rug, nek, schouder, knie, lies of wijdverspreidere gebieden in het lichaam). Een aanhoudende pijnklacht is vaak een uitdagende puzzel en ik probeer deze samen met jou te leggen. Samen proberen weer grip krijgen over jouw klachten, dat is waar voor mij de uitdaging ligt!

Tot ziens bij TIGRA Leeuwarden.

Wil je een afspraak maken voor Fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden?