Stoppen met roken

Wil jij stoppen met roken?

Met de juiste hulp van onze stoppen-met-roken-coach maak je het stoppen met roken makkelijker en vergroot je de kans dat je succesvol stopt.

Bij TIGRA Leeuwarden word je begeleid door een gekwalificeerd Stoppen met roken – coach. Wij zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Stoppen met Roken. Wij helpen jou graag van het roken af, wanneer zet jij de stap?

Het programma

Het ‘Stoppen met roken’ programma bestaat uit 3 fasen, adviseren, motiveren en begeleiden. Je hebt 6 begeleidingsmomenten van circa 45 minuten verspreidt over 9 maanden. Tevens heb je tussentijds telefonisch contact over de voortgang en of je eventueel extra hulp nodig hebt. We zijn er voor jou! Dus neem die stap en maak nu een afspraak.

Voor wie is het 'Stoppen met Roken' programma?

Voor iedereen die rookt, gemotiveerd is om te stoppen en het besluit heeft genomen om te stoppen met roken:

Bij TIGRA Leeuwarden kun je binnen een maand starten. Zet die knop om en ga aan de slag om het roken te stoppen.

Kosten en vergoeding ‘Stoppen met roken’ programma

Stoppen met roken wordt vergoed vanuit de basisverzekering en gaat niet ten koste van je eigen risico.

Het programma, de begeleiding in combinatie met medicatie, wordt één keer per kalenderjaar vergoed vanuit je basisverzekering.

Irene: “Ik heb bij TIGRA Leeuwarden het 'stoppen met roken programma' gevolgd en ben nu succesvol gestopt met roken. Super blij met de begeleiding die ik kreeg, ook om hierbij niet meer aan te komen, maar juist om op gewicht te blijven en iets af te vallen zelfs.”
Anoniem
Ja, ik wil stoppen met roken!
Contact opnemen