Trainingsrooster TIGRA Leeuwarden 2024

Onderstaand tref je het trainingsrooster aan voor Fitness, Pilates, Yoga en Buiten Training bij TIGRA Leeuwarden in 2024. Je ziet hieronder 4 roosters. In het eerste rooster staan de trainingen tot 13 uur, in het tweede rooster de vrije trainingsuren tussen 13.00 en 17.00 uur, het derde rooster is vanaf 17.00 uur en in het vierde rooster vind je de trainingen op zaterdag. Elke training duurt 1 uur.

  • Sport je al bij TIGRA in Leeuwarden? In de mylogifit app kun je het uur reserveren waarop je wilt trainen. Je kunt een vast trainingsuur laten vastleggen door je trainer in de app. Wil je meer flexibiliteit, dan kun je ook vrije trainingsuren reserveren of de reguliere trainingsuren per week reserveren. Een vrij uur valt ook onder je sport abonnement. Heb je vragen over het reserveren van je training of over het trainingsrooster? Vraag je trainer naar meer informatie of hulp bij het inloggen in de myLogiFit app. De inloggegevens voor de myLogiFit app worden na inschrijving toegestuurd via het mailadres noreply@logifitonline.nl. Maak er een gewoonte van om je uren in de myLogiFit app te noteren.
  • Check je trainingstijd en meld je aan voor een trainingsuur via de mylogifit app.
  • De trainingstijden voor Personal Training en Duo Training worden in overleg met de (Personal) trainer gepland.
  • In onze reguliere nieuwsbrief ontvang je als sporter informatie over o.a. (wijzigingen) in het trainingsrooster en nieuwe activiteiten. Houd je mail dus goed in de gaten.
  • Ben je lid, maar ontvang je nog geen nieuwsbrief van TIGRA Leeuwarden. Geef je mailadres door aan je trainer of stuur een mail met als onderwerp Nieuwsbrief Sporten bij TIGRA Leeuwarden naar  info@tigra-leeuwarden.nl.
  • Wil je lid worden om te gaan sporten bij TIGRA Leeuwarden? Vul het intakeformulier zo goed mogelijk in en verstuur dit formulier via deze website of neem contact op. Dan nemen we snel contact met jou op om een intake te plannen. Kom weer lekker in je vel, schrijf je in bij TIGRA Leeuwarden.
Let op: Alle trainingsblokken duren 60 minuten.
Let op: Alle trainingsblokken duren 60 minuten.
Let op: Alle trainingsblokken duren 60 minuten.
Let op: Alle trainingsblokken duren 60 minuten.
Sporten bij TIGRA Leeuwarden?
Contact opnemen