Pilates

Wist je dat pilates een trainingsmethode is, die al in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld is door Joseph Pilates. Het doel van pilates is het creëren van evenwicht en soepelheid in je spiersysteem, zonder dat je spieren en gewrichten overmatig belast worden. De nadruk van deze training ligt op het verbeteren van jee lichaamshouding, het versterken en rekken van de lage rug- en buikspieren en het vinden van een goede balans tussen lichaam en geest. Net zoals bij yoga gaat het bij pilates om de principes: houding, stabiliteit, coördinatie, concentratie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Bij TIGRA Leeuwarden kun je jezelf zijn, dat is de kracht van onze trainingsmogelijkheden. Pilates is geschikt voor elke leeftijdsgroep vanaf 18 jaar.

Een Pilates training bij TIGRA Leeuwarden bestaat uit een serie vloer- en ontspanningsoefeningen, waarbij afwisselend gebruik wordt gemaakt van o.a. ballen en elastiek. De training wordt afgesloten met heerlijke ontspanningsoefeningen.

Klik naar het trainingsrooster om te kijken wanneer Pilates bij TIGRA Leeuwarden wordt gegeven. We ontmoeten je graag en geven je graag advies welke trainingsmogelijkheden aansluiten bij jouw wensen.

Wil je een proefles Pilates volgen?
Contact opnemen

Vul het onderstaande formulier in en meld je direct aan voor Pilates.