Niet nagekomen afspraken

Ben je helaas verhinderd, zeg je afspraak dan direct af. Voor andere mensen die graag een afspraak willen maken is er dan eerder een kans op een afspraak. We vinden het erg fijn als je ons snel laat weten als je je afspraak niet kunt nakomen. Bel 058 2800777 of stuur een mail met als onderwerp ‘afmelding afspraak’ om je annulering zo snel mogelijk te kunnen doorgeven. Bedankt!

Let op! Wij mogen niet nagekomen afspraken niet declareren bij de zorgverzekeraar. Daarnaast is het zonde om de tijd van de fysiotherapeut niet optimaal te benutten.

Noteer je afspraak direct, zodat je deze niet vergeet. Vergeet daarnaast ook niet dat je twee handdoeken meeneemt naar de afspraak bij de fysiotherapeut.

Wat kan je doen als je verhinderd bent voor de afspraak?

Als je jouw fysiotherapie afspraak bij TIGRA Leeuwarden niet kunt nakomen, verzoeken wij je om uiterlijk 24 uur voor de afspraak contact met ons op te nemen. Wij proberen dan meteen een nieuwe afspraak met je te plannen.

Zijn wij niet bereikbaar op het moment dat je belt, dan kun je op ons antwoordapparaat een bericht achterlaten of een e-mail sturen.

Wat zijn de kosten voor een niet nagekomen afspraak?

Wanneer je jouw afspraak bij de fysiotherapie niet nakomt of niet op tijd (uiterlijk 24 uur van te voren) afzegt, behouden wij ons het recht voor om 75% van het tarief van de voorgenomen behandeling bij je in rekening te brengen. Je krijgt deze nota thuisgestuurd, deze rekening dien je binnen 14 dagen te betalen. Deze factuur kan je helaas niet indienen bij je zorgverzekeraar.

Voorkom een nota voor een te laat geannuleerde afspraak, bel je afspraak 24 uur van te voren af als je verhinderd bent via 058 2800 777.

Wil je je afspraak fysiotherapie direct annuleren? 
Contact opnemen
Wil je een afspraak voor fysiotherapie maken?
Contact opnemen