Informatie

TIGRA Leeuwarden biedt diverse mogelijkheden aan op het gebied van bewegen en een gezonde leefstijl, in de linker/onderstaande kolom staan de mogelijkheden vermeld. Neem contact op om te gaan sporten of aan je leefstijl te werken bij TIGRA Leeuwarden. We hebben kleine sportgroepen, een goede sfeer en enthousiaste begeleiding. Ook als je aan de slag wilt met je leefstijl dan krijg je bij ons de persoonlijke begeleiding die je verwacht.

Wil je gaan sporten? Geef je op voor een proefles van je keuze, zodat je kunt kijken welke sportvorm bij jou past. Door een proefles te volgen kun je alvast ervaren wat bewegen met je doet. Bij TIGRA Leeuwarden loopt het lidmaatschap via een maandabonnement.

Logifit app

Iedereen die sportlid is bij TIGRA Leeuwarden krijgt een inlog voor de MyLogiFit app. Deze app kun je downloaden in de google playstore of de appstore van je mobiele telefoon. In deze MyLogiFit app kun je je trainingsuren bekijken en wijzigen. Vraag je trainer om uitleg als je de werking van de app niet begrijpt.

Afmelden training TIGRA Leeuwarden

Als je lid bent bij TIGRA Leeuwarden en je kunt een keer niet komen trainen. Geef dit dan tijdens een (voorafgaande) training door of stuur ons een bericht. Iemand anders heeft dan de kans om in jouw plaats trainen.

Als je de training 24 uur van te voren afmeldt, kun je de training op een ander moment in die week inhalen. Overleg dit met je trainer.

Wil je een training inhalen? Geef een annulering (op tijd) bij voorkeur door via de MyLogiFit app. Vind je het lastig om dit per app door te geven? Stuur ons dan een mail via info@tigra-leeuwarden.nl. Of overleg je afwezigheid met je trainer.

Bellen mag ook via 058 2800777. De openingstijden van TIGRA Leeuwarden en trainingsuren van onze fitness activiteiten vind je in het trainingsrooster.

Heb je vragen over Leefstijl & Training?
Contact opnemen