2024 Tarieven Fitness Leeuwarden

TIGRA Leeuwarden biedt diverse mogelijkheden aan om kleinschalig te sporten in een veilige gemoedelijke sfeer. Je kunt jezelf zijn en op je eigen niveau sporten. Heb je een sportief doel wat je wilt bereiken? Laat het ons weten. Dan kijken we samen welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Neem contact op en kom lekker in je vel bij TIGRA Leeuwarden.

Heb je vragen over een trainingsvorm of wil je hulp bij het uitzoeken wat goed bij jou past? Neem contact met ons op.

Intake en tarieven Fitnesstraining Leeuwarden

Om goed van start te gaan vinden we het belangrijk om een aantal zaken met je door te nemen tijdens een intakegesprek. We bespreken je huidige leefstijl, wat is je doel om te sporten en we meten o.a. je vetpercentage en je bloeddruk op. Zie de intake ook als een soort nulmeting voor jezelf. Van daaruit ga je samen met ons aan je doel(en) werken. De afspraak voor de intake maak je met één van onze fitnesstrainers. Binnen enkele dagen na de intake ontvang je van ons een bevestigingsmail met handige en belangrijke informatie over het sporten bij TIGRA Leeuwarden. Lees dit goed door. Daarnaast ontvang je ook inloggegevens voor de myLogiFit app. Deze app kun je downloaden vanaf de App/Play store op je mobiele telefoon. In de deze app houd je je trainingen bij en kun je trainingsuren wijzigen. Maak er een gewoonte van om je uren hierin bij te houden.

We hebben ook vrije trainingsuren, deze vind je terug in de onderstaande trainingsroosters. Dit zijn uren waarbij je zelf kunt trainen, er is dan geen trainer aanwezig. Tijdens deze uren maakt de afdeling Fysiotherapie ook gebruik van deze zaal. In de myLogiFit app zie je of en hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Hiermee verruimen we de trainingsuren en kun je vaker en/of op andere tijden trainen.

Bij TIGRA Leeuwarden kun je zelf bepalen hoe vaak je wilt sporten, geef het aantal uur dat je wilt sporten aan tijdens je intake. De trainingen zijn veelal binnen in de trainingszaal, maar onze trainers geven ook Pilates, Personal Training, Duo Training en buiten trainingen in het Abbingapark in Leeuwarden. Bekijk het trainingsrooster om te bepalen wanneer jij wilt sporten.

De maandtarieven voor onze trainingen in 2024

Fitness Training 

Tijdens de Fitness Training kun je gebruik maken van alle Technogym sporttoestellen en beschikbare sportmaterialen in onze sportzaal. Tijdens de reguliere trainingen is er altijd een professioneel fitness trainer aanwezig in de zaal. Vaak wordt er tijdens de fitness uren ook een circuit uitgezet, je bent uiteraard niet verplicht om hieraan mee te doen. Aan het einde van de trainingsuren worden doorgaans ontspanningsoefeningen aangeboden. Jij bepaalt zelf je deelname aan deze extra’s. Samen met de trainer maak je een fitness programma wat je tijdens de training kunt volgen. Heb je nieuwe doelen of andere wensen? Je trainer begeleid je met veel plezier. De maandtarieven voor Fitness training bij TIGRA Leeuwarden zijn als volgt:

 • Intake = € 40,00
 • 1 uur per week = € 38,- per maand
 • 2 uur per week = € 58,50 per maand
 • Onbeperkt trainen = € 72,50 per maand

Small Group Training 

De small Group training bij TIGRA Leeuwarden bestaat uit maximaal 8 personen. Deze training biedt jou alle voordelen van intensief trainen met een personal trainer tegen een lager tarief. Dit lagere tarief is mogelijk doordat je samen met anderen traint. De trainingen duren een uur en bestaan uit een combinatie van cardio- en krachttraining. We passen de training aan op de wensen van de groep. Momenteel staan er mensen op de wachtlijst voor deze manier van training, meld je bij interesse dus wel aan. Zodra er voldoende mensen zijn, wordt deze training toegevoegd aan het trainingsrooster.

 • Intake = € 40,00
 • 1 uur per week = € 67,- per maand
 • 2 uur per week = € 95 per maand

Personal Training (PT)

Wil je graag 1 op 1 begeleiding bij het sporten in de trainingszaal, kies dan voor onze Personal Training. De training die de trainer samen met je bespreekt, is volledig op jou afgestemd.

 • Intake € 40,00
 • 4 x een uur PT per kalendermaand = € 240,- per maand

Duo Training (DT)

Bij Duo Training maak je samen met iemand anders tijdens dezelfde trainingsuren gebruik van de expertise van één van onze Personal Trainers. Je betaalt dus niet twee keer € 240,- = € 480,-, maar € 360,- per maand. Een interessante mogelijkheid als je samen met een vriend of vriendin, kennis of familielid wilt sporten. Je krijgt beide veel aandacht van de trainer tijdens het sporten. Heb jij al iemand in gedachten waarmee je een Duo Training zou willen starten? Zoek contact en plan jullie intake in.

 • Intake € 40,00
 • 4 x een uur DT per kalendermaand = € 360,- per maand

Alle sportmogelijkheden bij TIGRA Leeuwarden zijn per maand opzegbaar. Dit is een voordeel voor jou, want je zit niet vast aan een jaarabonnement. 

Aanmelden voor Fitness bij TIGRA Leeuwarden? Vul het intakeformulier in, stuur een mail naar info@tigra-leeuwarden.nl (vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer) of bel direct voor een intake afspraak met 058 2800 777.

Meer informatie over fitness of aanmelden?
Contact opnemen