Review Anna Martha| ReAttach TIGRA Leeuwarden

Ook mijn tandarts angst hebben we aangepakt

Het voelde alsof ik met een rugzak vol emotionele bagage en stress liep. Ook zat ik vast in patronen die ik niet zelf kon doorbreken
Erover praten hielp niet en lukte ook vaak niet… en wat dan?…… Tijdens mijn CogniTrain sprak ik hierover met mijn therapeut. Zij vertelde me over ReAtech. Met het idee, baat het niet het schaad ook niet, ben ik een behandeling gaan doen en daarna nog 2.
Wat een bijzonder vriendelijke en positieve manier om te werken aan mij zelf maar ook om op zoek te gaan naar dat wat mij belemmerde.
Een sessie van een uur ruimde zoveel op bij mij, zelfs mijn diepste voelen kreeg ik terug en daarna hielp en kon ik wel praten en dingen voor mezelf op een rijtje krijgen.

Ook mijn tandarts angst hebben we aangepakt. En echt 4 weken later heb ik in alle rust 2 gaatjes gevuld en een gebitsreiniging gedaan zonder paniek, slapeloze nacht van te voren en bakken stress.
Na 3 sessie heb ik zoveel vertrouwen in mijzelf en voel ik me letterlijk kilo’s lichter, heb ik negatieve impulsen omgezet in een positieve mindset en veel bagage over boord gegooid…..Sjoukje dank je wel!!

Anna Martha