Nieuw! Yoga bij TIGRA Leeuwarden

Vanaf dinsdag 7 mei starten we met Yoga bij TIGRA Leeuwarden!

Yoga bij TIGRA Leeuwarden is een combinatie van rustige oefeningen en verschillende houdingen, die afgewisseld worden met  actieve bewegingen. Iedereen kan op een eigen niveau meedoen aan de lessen.

De yoga lessen worden gegeven in de trainingsruimte op de (eerste etage) op de dinsdagavond geeft Birgit Yoga van 19.30 tot 20.30 uur. Marit geeft Yoga op de woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00. Meld je direct aan!

Meer lezen over Yoga en opgeven voor Yoga in Leeuwarden.

De yoga ruimte op de eerste etage.

Birgit en Marit stellen zich graag aan jullie voor! 

Mijn naam is Birgit,

Yoga instructeur is niet alleen mijn beroep, maar ook mijn grote passie, een bron van inspiratie en welzijn die ik graag met je deel. Naast yoga ben ik een sportliefhebber die graag actief bezig is, of het nu gaat om hardlopen, fitness of wandelen in de natuur.

Buiten de yogamat verdiep ik me graag in boeken en laat me regelmatig inspireren door nieuwe reisbestemmingen. Naast yoga geeft creatief bezig zijn me ook zo mijn rust en energie.

Mijn missie gaat verder dan alleen het beoefenen van yoga houdingen. Ik streef ernaar om mensen te begeleiden naar een betere balans tussen lichaam en geest.

Met een holistische benadering gebruiken we in de lessen, de kracht van yoga als een tool om zowel mentaal als fysiek welzijn te bevorderen. Ik hoop je bij TIGRA Leeuwarden te kunnen helpen om jezelf beter in je lichaam te voelen en een gezonder, meer gebalanceerd leven te leiden.

Tot snel, groetjes Birgit

 

Birgit van der Honing

Hoi, mijn naam is Marit. Vanaf mei geef ik iedere woensdag- en vrijdagochtend yoga bij Tigra.

Zo’n acht jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Sindsdien is yoga een steeds grotere rol gaan spelen in mijn leven en echt mijn passie geworden! Yoga is voor mij een moment voor mezelf. Het brengt mij rust, balans, plezier en nog veel meer.

Mijn yogalessen worden vaak omschreven als enthousiast, nuchter en ongedwongen. Ik ga uit van functionele yoga, dit betekent dat we naar de functie/bedoeling van de houding kijken. Perfecte houdingen of plaatjes laten we buiten de deur. Ik begeleid je door de houdingen en help je te ontdekken wat bij je past. Ieder lichaam is tenslotte uniek.

Ik vertel je er graag nog veel meer over, maar kom vooral een keer ervaren tijdens een proefles. Ik heb er veel zin in! Hopelijk tot snel.

Groet Marit!

Marit Jongman
Meer informatie of opgeven voor Yoga in Leeuwarden?