Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

16 mei Workshop voor mensen met Claudicatio Intermittens

๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€/ ๐—˜๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป? Dan nodigen wij je met veel plezier uit voor een wandeling & leefstijl workshop op donderdag 16 mei tussen 10.00 en 12.00 uur.

Wil jij in contact komen met andere patiรซnten met etalagebenen en wil je ervaren wat bewegen doet bij Claudicatio Intermittens. Grijp je kans en geef je op!

Van 10:00 tot 11:00 uur is er een wandeling met gecertificeerd chronisch zorgnet looptrainer en tevens fysiotherapeute bij TIGRA Leeuwarden: Nadieh Kikstra.

En van 11:00 tot 12:00 uur is er een leefstijl presentatie (workshop) voor patiรซnten met etalagebenen door leefstijlcoach Alien de Vries.

๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป:
– voeding
– bewegen
– stoppen met roken
– stress
– ontspanning

Deelname is gratis en we hebben een leuke attentie voor iedereen die meedoet!
Wil je je aanmelden? Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar n.kikstra@tigra-leeuwarden.nl

Tot 16 mei bij TIGRA Leeuwarden!