058 - 280 07 77
Leeuwarden

Privacy verklaring

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU.

TIGRA Leeuwarden hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. TIGRA houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Als TIGRA zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten
Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door TIGRA verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan TIGRA de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Uw persoonsgegevens worden door TIGRA opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde
Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door TIGRA verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan TIGRA de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Uw persoonsgegevens worden door TIGRA opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

Via onze website verzamelen wij gegevens die inzicht geven in het gebruik van de website.
Wij hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. Wij delen geen gegevens met Google, de gegevens worden anoniem verwerkt, wij gebruiken verzamelde gegevens niet  voor advertentiedoeleinden, zoals retargeting via social media of het Google Display Network. Wij gebruiken een HTTP cookies die een uniek ID registreren, deze worden gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt en wordt verwijderd na 2 jaar.

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn
TIGRA bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens
TIGRA Leeuwarden
Eysingastraat 3
8932 PD Leeuwarden
058-2800777
leeuwarden@TIGRA.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Truus Tiekstra"Ik bijna geen pijn meer en ook heb ik veel minder last van pijnscheuten in mijn hak"

Een tijdje geleden kreeg ik last van steken in mijn hak. Dit had ik vooral 's nachts, en bij het opstaan uit bed en vanuit een stoel. Ook bij het...

Lees verder
Margreet"Er wordt echt gekeken naar wie je bent en wat je kunt."

"Ik ben superblij dat ik mee heb gedaan met het Mamafit programma. Ik ben ondertussen 6 kilo kwijt en voel me veel actiever. Je krijgt de juiste begeleiding en er...

Lees verder
Marion"Ik voel me in 3 maanden tijd veel fitter!"

"Ik heb meegedaan aan de cursus Mamafit. Nooit gesport en toch de stap genomen om na mijn bevalling te gaan sporten en de kilo's er vanaf te trainen. Marieke en...

Lees verder
Hanneke"Het OCA traject heeft mijn leven zeker verbeterd! "

"Vol goede moed en motivatie begon ik aan het traject van OCA. Gaat mijn pijn minder worden? Nee! Maar door de multi-disciplinaire aanpak leer je er beter mee om te...

Lees verder
Paul Roelvink"TIGRA komt vriendelijk, gastvrij en professioneel over."

"Al een aantal maanden kom ik iedere week voor een massage bij TIGRA. Als marathonloper wil ik graag fit en onbezorgd aan de start verschijnen. Vanaf de eerste keer heb...

Lees verder
TIGRA Leeuwarden

Eysingastraat 3 8932
PD Leeuwarden058 - 280 07 77

Social media

Volg TIGRA en blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen

Twitter

@tigraleeuwarden
In verband met toenemende drukte zoeken wij een ambitieuze bedrijfs- of arbeidsfysiotherapeut (i.o.) om ons team te… https://t.co/8rwh0hbNfu

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten