058 - 280 07 77
Leeuwarden

Privacy verklaring

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU.

TIGRA Leeuwarden hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In deze Privacy verklaring geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. TIGRA Leeuwarden houdt zich in alle gevallen aan de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Als TIGRA zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze Privacy policy, of in algemenere zin, vragen hebt of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten
Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door TIGRA Leeuwarden verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan TIGRA Leeuwarden de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Persoonsgegevens worden door TIGRA Leeuwarden opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde
Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door TIGRA verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan TIGRA Leeuwarden de volgende persoonsgegevens van je vragen:

Persoonsgegevens worden door TIGRA Leeuwarden opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

Via onze website verzamelen wij gegevens die inzicht geven in het gebruik van de website.
Wij hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. Wij delen geen gegevens met Google, de gegevens worden anoniem verwerkt, wij gebruiken verzamelde gegevens niet  voor advertentiedoeleinden, zoals retargeting via social media of het Google Display Network. Wij gebruiken HTTP cookies die een uniek ID registreren, deze worden gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt en wordt verwijderd na 2 jaar.

Verstrekking aan derden
De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken, indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen
Wij verwerken alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar), indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn
TIGRA Leeuwarden bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

Rechten omtrent uw gegevens
Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij ontvangen hebben. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heb je het recht om de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in opdracht van jou direct aan een andere partij. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren, voordat wij gehoor kunnen geven aan dit verzoek. Mogen wij je persoonsgegevens verwerken op basis van een door jou gegeven toestemming, dan heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van persoonsgegevens dan vragen wij je direct contact op te nemen. Komen wij er samen niet uit, dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als je naar aanleiding van ons Privacy Statement vragen of opmerkingen hebt neem contact met ons op!

Contactgegevens
TIGRA Leeuwarden
Eysingastraat 3
8932 PD Leeuwarden
058-2800777
leeuwarden@TIGRA.nl

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Myrthe Mooij""Gelukkig ben ik eindelijk goed doorverwezen""

Myrthe Mooij neemt je kort mee in haar heftige verhaal en haar weg naar haar herstel. Mensen helpen naar meer vitaliteit en levenskwaliteit. Daar doen we het voor! De review...

Lees meer over Cognitrain
Anoniem"De rustmetingen binnen de Energy Control methode hebben mij heel veel gebracht!"

"Het inzicht dat mijn hyperventilatie toch echt voortkwam vanuit stress en te weinig ontspanning tussendoor is erg waardevol. Nog steeds pas ik de rustmetingen op mijn eigen manier zonder app...

Lees verder
Truus Tiekstra"Ik bijna geen pijn meer en ook heb ik veel minder last van pijnscheuten in mijn hak"

Een tijdje geleden kreeg ik last van steken in mijn hak. Dit had ik vooral 's nachts, en bij het opstaan uit bed en vanuit een stoel. Ook bij het...

Lees verder
Tonnie"Mijn leven is een stuk aangenamer geworden"

"TIGRA Leeuwarden is... Moeilijk te beschrijven in een paar woorden, wat ze voor mij betekend heeft. Door een luisterend oor, met expertise, duidelijkheid en geduld van de therapeuten, is mijn...

Lees verder
Dhr. Versteeg"Mijn klachten zijn met 70% afgenomen."

"Doormiddel van shockwave therapie zijn mijn elleboogklachten met 70% afgenomen. Ik ben heel tevreden met het behaalde resultaat, want ik gebruik mijn armen veel als timmerman.  Naast de behandeling shockwave...

Lees verder
TIGRA Leeuwarden

Eysingastraat 3
8932 PD Leeuwarden058 - 280 07 77 Fysiotherapie Leefstijl & Training

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten