Wybertha Brouwer

Mijn naam is Wybertha Brouwer en sinds december 2022 ben ik werkzaam bij TIGRA Arbeid en Gezondheid in Leeuwarden. Na een werkzaam leven bij de Rabobank heb ik besloten om het roer om te gooien. Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik belangstelling voor gezonde voeding en een gezonde leefstijl en word ik blij van bewegen en sporten. Ik heb besloten om van deze passie mijn beroep te maken. Hiervoor heb ik diverse opleidingen op het gebied van leefstijl, coaching en medische kennis afgerond. Ik heb mij gespecialiseerd in leefstijl en overgang en leefstijl en oncologie.  

Bij TIGRA Leeuwarden vervul ik de rol van Adviseur Arbeid en Gezondheid en leefstijlcoach. Ik houd mij met name bezig met het opzetten en uitvoeren van de Periodiek Medisch Onderzoeken/Health checks. Daarnaast geef ik voorlichting over de menopauze op de werkvloer. 

Mijn motto: voel je fit door een gezonde leefstijl én doe de dingen waar je blij van wordt. In mijn vrije tijd doe ik aan sport (hardlopen, krachttraining, suppen, wielrennen, wandelen), kook ik graag en geniet ik van een goed boek of cabaret bezoek. 

Wil je een afspraak maken bij TIGRA Arbeid & Gezondheid?