Welke zorgverzekering kies je in 2023?

Veel mensen weten niet dat de meeste kosten voor fysiotherapie NIET vergoed worden vanuit de basisverzekering bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van het aantal fysiotherapie behandelingen dat je per jaar nodig denkt te hebben, kun je daarom bij veel zorgverzekeraars kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen. Op die manier ben je er zeker van dat een aantal fysiotherapie behandelingen wel vergoed worden via de verzekering.

Als je nu al weet of verwacht dat je in 2023 fysiotherapie nodig hebt, dan is het erg verstandig om het aantal verwachte fysiotherapiebehandelingen mee te nemen in je aanvullende pakketkeuze bij de zorgverzekeraar. Overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan tot 1 januari 2023. De aanvullende zorgverzekering kun je bij je eigen zorgverzekeraar vaak nog aanpassen tot 1 februari 2023.
-> Houd het bovenstaande goed in de gaten bij de keuze voor een zorgverzekeraar!

Om je goed te kunnen oriënteren welke aanvullende verzekering het beste bij jouw fysiotherapie bezoek past, kun je kijken op www.defysiotherapeut.com. Daarnaast kun je nog een polis vergelijking doen op: www.zorgverzekeringwijzer.nl

BELANGRIJK: -> Onderstaand tref je een overzicht aan van de zorgverzekeraars waar wij WEL en GEEN contract mee hebben afgesloten voor 2023. Indien jij hebt gekozen voor een zorgverzekeraar waar we GEEN contract mee hebben in 2023, dan kan dit consequenties hebben voor de vergoeding van fysiotherapie behandelingen. De verzekeraar vergoed de behandeling(en) dan gedeeltelijk of niet en dien je de fysiotherapie behandeling(en) zelf te betalen aan de gezondheidspraktijk. Houd dit goed in de gaten.

Contact opnemen
Contact