Tijdens de verbouwing zijn we gewoon open

Vanaf maandag 16 oktober gaan we verbouwen en ons hele gebouw krijgt een oppepper. We hebben reuze veel zin in de nieuwe situatie. We krijgen o.a. een nieuwe hoofdingang met schuifdeuren, een brede trap naar de eerste etage en het hele interieur krijgt een warmere sfeer.

Het doel van de verbouwing is natuurlijk om een nog fijnere omgeving te creëren voor onze patiënten en cliënten. Maar ook om zelf in een nog mooiere werksfeer te werken. We vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in ons gebouw. Daarnaast zijn we enorm uitgebreid, hebben we meer fysiotherapeuten in ons team en willen we ook uitbreidingsmogelijkheden hebben op het gebied van sport en ontspanning. Maar daarover later meer.

Wat betekent de verbouwing voor jou?
Ons gezondheidscentrum blijft gewoon open tijdens de verbouwing. Je kunt gewoon naar jouw fysiotherapie behandeling komen. Dit is mogelijk omdat er voldoende behandelkamers beschikbaar blijven en we in een gebouw achter ons pand enkele rustruimtes hebben gecreëerd. Deze rustruimtes zijn ingericht voor gebruik na bepaalde fysiotherapie behandelingen. Voor de mensen die dit betreft wordt dit goed aangegeven door de fysiotherapeut. Jouw fysiotherapeut laat het jou weten als er iets verandert.

Als je sportief lid bent bij TIGRA Leeuwarden dan geeft jouw beweegcoach aan als er iets wijzigt, de lessen gaan in principe gewoon door. Heb je daar een vraag over, laat het weten bij jouw beweegcoach. 

Ook als je een afspraak hebt met een adviseur van Arbeid & Gezondheid dan gaat jouw afspraak gewoon door. Meld je even bij onze collega bij de balie en neem plaats in de wachtruimte. Onze collega haalt jou daar vandaan.

Wat merk jij van de verbouwing?
We willen iedereen vragen op begrip als er tijdens de verbouwing wat overlast is. De verbouwing duurt ongeveer 3 a 4 maanden. Er is een bouwbedrijf ingeschakeld, dus er zullen hier en daar wellicht wat busjes staan. Uiteraard zorgen we ervoor dat je de ingang goed kunt bereiken. 

Ben je nieuwsgierig naar de plannen?
Kom gerust eens kijken, maar zorg dat de werkmannen hun werk kunnen doen. Binnenkort hangt er in de hal een plattegrond met een tekening hoe de trainingsruimte er uit komt te zien. We houden je ook op de hoogte via de TV in de wachtruimte.

Heb je een vraag over de verbouwing of heb je een andere vraag?
Geef je vraag dan door bij de balie of stuur ons een bericht. Dan nemen we snel contact met je op.

Sportieve groet,

Team TIGRA Leeuwarden