Review POST COVID behandeling

Er is mij gevraagd om een review te maken over de trainingen die ik bij TIGRA Leeuwarden volg en gevolgd heb naar aanleiding van mijn post COVID klachten.

In maart 2023 ben ik in groepsverband bij TIGRA Leeuwarden begonnen. Leren ademen op diverse manieren, ontspannen en voor elkaar begrip tonen en een luisterend oor zijn. Wat een fijn begin was dat! Tijd voor gesprekken met ruimte voor een lach en een traan. Het gevoel hebben dat je niet de enigste bent die klachten heeft. En Bryon die ons tools gaf en met geduld altijd klaar stond voor ons! En merken dat hij weet waar hij mee bezig was. Een aangenaam begin van mijn herstel.

Sinds een paar maanden volg ik de cognitieve training bij TIGRA Leeuwarden
Wat intensief.. zeer vermoeiend, confronterend in mijn beperkingen en daardoor soms moeilijk de progressie te zien.
Maar ook op die momenten is er bij TIGRA Leeuwarden ruimte voor een gesprek (met een traan) bij zowel Bryon als Jonathan, die mij samen begeleiden in deze training. Langzamerhand merk ik dat ik nu vooruit ga en dat deze cognitieve training echt helpt bij mijn herstel!

Op aanraden van Bryon en Jonathan heb ik nu een afspraak gemaakt bij Functionele Optometrie Leeuwarden voor een neuro-functioneel optometrisch onderzoek als aanvulling op wat ik nu bij TIGRA Leeuwarden doe. Er wordt dan ook goed mee gedacht over de andere opties die er zijn voor mijn herstel mogelijkheden.

Ik kan iedereen, die begeleiding nodig heeft bij POST COVID TIGRA Leeuwarden aanraden. De deskundigheid en prettige omgang met Bryon en Jonathan maken dat je gehoord, gezien, en begrepen wordt. En dat is nou net wat er nodig is in mijn lange herstel periode.

Met vriendelijk groet
Siska