Jannie vertelt | Review ReAttach en GLI

Hallo
 
Ik ben Jannie, een alleenstaande vrouw van 64 en moeder van zes volwassen kinderen en grootmoeder van negen kleinkinderen.
 
Sinds vorig jaar volg ik het GLI traject bij TIGRA Leeuwarden, na een aantal gesprekken met coach Thomas leek het hem wenselijk om bij Sjoukje de Re-Attach therapie te volgen, ook kreeg ik daarbij oefeningen van Era. Vanaf het begin voelde ik mij zeer op mijn gemak bij Sjoukje en Era.
 
Er werd eindelijk naar mij geluisterd, ik werd gehoord! Ik ondervond al jaren stress, van kinderen, op financieel gebied, in relaties , verkeerd eetpatroon, eigenlijk overal van. Ook was het altijd druk in mijn hoofd, nooit zonder gedachten.
 
Ik heb mij ook écht ingezet om goed te luisteren naar Sjoukje en Era , ook omdat hún inzet om mij te helpen zo geweldig was. Na een aantal sessies besefte ik plotseling dat ik geen stress meer ondervindt en dat mijn hoofd niet meer druk is, wat een ervaring!!!
 
Natuurlijk was ik een beetje sceptisch, blijft dit bevrijdende gevoel óf komt het terug?? We zijn nu een aantal weken verder en ik voel mij nog steeds als herboren! Ik volg de adviezen van Sjoukje en Era op en blijf de oefeningen doen.
 
Heel veel dank aan Thomas, Sjoukje en Era ❤️🌸
 
Groetjes Jannie