Catharina heeft Fybromyalgie, dit hebben we samen bereikt

Catharina Ellen wil jullie graag laten weten welk effect de behandeling bij TIGRA Leeuwarden in verband met haar Fybromyalgie heeft gehad op haar functioneren.

  1. Kun je in maximaal 2/3 zinnen uitleggen wat je pijnklachten waren?
    Vanaf jongs af aan ben ik al bekend met fybromyalgie, waardoor ik veel pijn ondervind in verschillende delen van mijn lichaam (handen, rug, schouders, bekken, knieën) . Met vaak vermoeidheidsklachten tot gevolg. Ik heb vooral veel last van de spieren en zenuwen in mijn schouders, met vaak dagenlang hoofdpijn als resultaat. Pijnklachten spelen vooral op wanneer ik stress ervaar en/of zit (in het dagelijks leven zit ik dan ook altijd op een bal, omdat dit tot minder klachten leidt).
  2. Welke positieve verandering merk je nu in het dagelijkse leven na de behandeling?
    Na de behandeling heb ik ervaren, dat ik veel minder stress in mijn lichaam opbouw, wat ik met name merk aan verminderde schouderklachten/hoofdpijn en verminderde vermoeidheid. Daarnaast kan ik ook weer wat langer zitten, zonder dat de klachten direct opspelen. De brainjam in combinatie met fysiotherapie (naast oefeningen ook goede gesprekken) heeft dus echt effect gehad. Ik heb vele vormen van therapie gehad in het verleden (waaronder ook fysiotherapie), maar dit is de eerste keer, dat ik daadwerkelijk merk, dat er vooruitgang is geboekt. Hier ben ik dan ook echt heel blij mee. Dit had ik dan ook zeker niet verwacht!
  3. Waarom zou je TIGRA Leeuwarden aanbevelen aan anderen?
    Ik zou TIGRA aanbevelen aan anderen, omdat er verder wordt gekeken dan alleen het lichamelijke aspect. Er wordt echt gezocht naar de combinatie van fysiek en mentaal. Door dit samen te combineren kan er dus een goed resultaat worden geboekt. Er wordt goed geluisterd naar je klachten en er wordt goed meegedacht wat hieraan te doen. Het voordeel vind ik dan ook, dat ze bij TIGRA heel veel verschillende vormen van therapie ‘onder één dak hebben’, waardoor er echt een therapie in gang kan worden gezet, die goed bij de situatie van de hulpvrager past. Echt mijn complimenten hiervoor.

We zijn supertrots op deze review. Wil jij ook weten wat onze fysiotherapeuten bij TIGRA Leeuwarden voor jouw klacht/chronische pijn kunnen doen? Laat het ons weten.

Wil je contact opnemen met TIGRA Leeuwarden?
Contactformulier invullen