Jonathan Reisman

Functie: Fysiotherapeut en Psychosomatisch Fysiotherapeut i.o.
Email: info@tigra-leeuwarden.nl

Mijn naam is Jonathan Reisman, ik ben sinds 2017 algemeen fysiotherapeut en sinds 2021 bij TIGRA Leeuwarden (Mulligen, Shockwave, CogniTrain en Master Psychosomatisch fysiotherapeut in opleiding). Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in Haarlem in een praktijk met de grootste focus op sport, waar ik nog steeds affiniteit mee heb.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met cliënten, die tijdens of na revalidatie voor fysiotherapie in aanmerking kwamen, zoals na een operatie of na trauma, chronische aandoeningen.

Ik ben doortastend in mijn werk, ik stimuleer mensen en daag hen op heldere wijze uit op het gebied van bewegen. Door mijn ervaring herken ik snel waar aanhoudende pijn vandaan komt en welk (beweeg) patroon hieraan ten grondslag kan liggen. Er achter komen wie jij bent als persoon en welke invloed dit heeft op jou en je klachten en je herstel, dat vind ik belangrijk. Ik kom hierdoor tijdens de intake vaak direct al met praktische inzichten die mensen in hun dagelijkse leven kunnen toepassen. Dit alles uiteraard met een gepaste dosis humor, zoals ik ben.

 

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden?