Hedi Kuipers – Bosma

Functie: Medewerker Bedrijfsbureau
Email: info@tigra-leeuwarden.nl

Mijn naam is Hedi Kuipers-Bosma. Ik werk sinds 2021 bij TIGRA Leeuwarden.

Voordat ik bij TIGRA Leeuwarden kwam werken heb ik veel als receptioniste/telefoniste mogen werken in diverse branches en daardoor een brede ervaring opgedaan. Aangezien ik eerder in de fysiotherapiebranche gewerkt heb is dit zeker geen onbekend terrein voor mij.
Je kunt mij veelal vinden achter de balie, maar ook achter de schermen verricht ik veel werkzaamheden.

In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal, fitness, zwemmen en mag ik ook graag een stukje wandelen. Ook ben ik veel langs de lijn te vinden op de voetbalvelden om mijn 2 zoons en dochter aan te moedigen. 1x in de week ben ik bij de manege te vinden om mijn dochter te zien paardrijden. Verder maken we graag leuke uitjes met ons gezin, familie en vrienden.

Mochten jullie afspraken willen maken of een andere vraag/opmerking hebben, aarzel dan niet en kom gerust even bij de balie langs. Ik beantwoord graag jullie vraag! Graag tot ziens in onze praktijk!

Wil je een afspraak maken bij TIGRA Leeuwarden?