Front/backoffice medewerk(st)er | 24 uur per week

-> Bedankt voor de vele reacties! We hebben inmiddels voldoende sollicitaties ontvangen en gaan nu een selectie maken voor het kennismakingsgesprek.

 

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging in het nieuwe jaar? 

Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! ?  

In verband met aanhoudende groei van onze gezondheidspraktijk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen ons Team Bedrijfsbureau! Ben jij een uitblinker in het verfijnen en borgen van administratieve processen? We vertellen je graag wie we zijn en wat we voor jou in huis hebben.

Wie zijn wij?  

TIGRA Leeuwarden is een vooruitstrevende gezondheidspraktijk met een positieve gezondheidsbenadering. We houden ons naast fysiotherapie bezig met gezondheidsmanagement bij bedrijven in Friesland en Groningen. Voor particulieren bieden we leefstijlbegeleiding, personal training en (smallgroup) fitheidstrainingen aan. Meer gerichte informatie vind je op www.TIGRA-leeuwarden.nl. Informatie over onze diensten voor bedrijven vind je op www.TIGRA.nl

Wat houdt de functie in?
Gedurende je werkweek wissel je de dagen af met front en backoffice werkzaamheden. Van telefoontjes aannemen tot aan het verwelkomen van patiënten, cliënten, fitheidsleden en zakelijke afspraken in onze praktijk, jij wordt er blij van. Daarnaast werk je ook graag achter de schermen om declaraties, administratieve werkzaamheden rond personeelszaken en alle dagelijkse processen binnen onze praktijk verder te stroomlijnen. Je kunt feilloos laveren tussen een persoonlijke en zakelijke aanpak.

We zoeken een spin in het web, die stressbestendig is en zich verantwoordelijk voelt voor onze dagelijkse gang van zaken. Het is een functie voor een energieke doener, die haar mannetje staat binnen onze organisatie. Jij houdt alles goed onder controle, je hebt overzicht over processen en kan daarin snel schakelen.

Kortom, een leuke en af en toe pittige, afwisselende functie. De uitdaging ligt vooral in de diversiteit van deze mooie baan.

Wat neem jij mee?
– een MBO 4 niveau diploma of hoger, bij voorkeur op secretarieel/administratief gebied
– minimaal 3 jaar werkervaring als receptioniste of een soortgelijke functie
– goede communicatieve vaardigheden
– kennis van MS Office pakket
– kennis van Intramed is een pré

Wat bieden wij jou?
– Een leuke baan met uitzicht op een vast contract.
– Een salaris passend bij jouw opleiding.
– Opleidingsmogelijkheden.
– Een leuke werkplek binnen een vooruitstrevend en enthousiast team.

Wil jij kans maken op deze mooie baan?
Solliciteer direct, stuur je CV en korte motivatie naar e.de.vries@TIGRA-Leeuwarden.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Else de Vries via 058-2800777, kies optie 2.