Voedingsadvies op maat

Voedingsconsulent in Leeuwarden

Wil je op een verantwoorde manier werken aan een gezonde voedingsinname? De voedingsconsulenten bij TIGRA Leeuwarden geven je maatwerk advies over voeding; een persoonlijk advies voor de lange termijn.

  • 3 maanden (= 5 consulten), inclusief intake € 280,-
  • Wil je langer gebruik maken van een voedingsconsulent, bespreek dit met je voedingsconsulent. Een losse intake (inclusief metingen, beweeg- en voedingsadvies) kost € 80,-.
  • Consult inclusief metingen € 40,00

Je kunt het voedingsadvies ook combineren met sporten bij TIGRA Leeuwarden. We hebben een eigen trainingszaal. De zaal is professioneel ingericht en iedereen kan zichzelf zijn. Geef bij je voedingsconsulent aan als je zin hebt om (meer) te gaan bewegen. Onze voedingsconsulente vertelt je ook graag wat de mogelijkheden zijn in de trainingszaal. Bekijk alvast het rooster.

Tip inzake je zorgverzekering: De consulten voor het voedingsadvies worden door de meeste aanvullende zorgverzekeringen tot een maximum van € 150,- per jaar vergoed. Check voorafgaand aan je afspraak met onze voedingsconsulent wat voor jou van toepassing is. En geeft dit door aan je voedingsconsulent.

Wil je je aanmelden voor Leefstijl bij TIGRA Leeuwarden? Klik op de button of vul direct het intakeformulier in. Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@tigra-leeuwarden.nl (vermeld naast je vraag duidelijk je naam en telefoonnummer) of bel direct voor een intake afspraak met 058 2800 777, kies optie 2.

De algemene voorwaarden van TIGRA Leeuwarden vind je hier: Algemene voorwaarden TIGRA L&T

Wil je een voedingstraject opstarten bij TIGRA Leeuwarden?
Contact