Flexchair®

Met de Flexchair® kunnen de therapeuten bij TIGRA Leeuwarden het beweeggedrag van je rug onderzoeken. Tevens is het mogelijk om met deze Flexchair® de core-stability in de lage rug met feedback te trainen. Hierdoor kan verbetering in je coördinatie en uithoudingsvermogen, sportprestatie en je werkvermogen toenemen. Wil jij onderzoeken wat Flexchair® voor jou kan betekenen?

 

 

 

Wat is de Flexchair behandeling?

Bij het gebruik van de Flexchair® leer je specifieke, diep gelegen, buik- en rugspieren te trainen, met behulp van feedback via de computer. Deze methode is effectief bij langdurige rugklachten, maar ook bij andere overbelasting klachten zoals RSI/KANS en langdurige hoofdpijnklachten bij een verkeerde houding.

De Flexchair® effectief voor je werkplek

Om gezond en fit te blijven op je werkplek is een goede core-stabiliteit en optimale beweging nodig. Met de Flexchair® werk je aan je core-stabiliteit en zet je jouw rug op de juiste manier in beweging, zodat je aan de belangrijkste eisen voor een dynamische en duurzame werkplek voldoet. Ter preventie van blessures is een goede core-stabiliteit ook erg belangrijk.

Wil jij onderzoeken wat Flexchair® voor jou kan betekenen? 
Contact opnemen