Aukje Noordhuis

Functie: Adviseur Arbeid & Gezondheid
Email: a.noordhuis@tigra.nl

Mijn naam is Aukje Noordhuis. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut, bedrijfsfysiotherapeut. Sinds april 2002 ben ik werkzaam bij TIGRA Leeuwarden.

‘Waarom krijgt de ene werknemer al op vroege leeftijd klachten en de ander pas op latere leeftijd of misschien  helemaal niet, terwijl beide werknemers dezelfde werkzaamheden uitvoeren?’ Door voorlichting, het corrigeren van verkeerde houdingen en gerichte trainingen kunnen veel klachten, zelfs bij oudere werknemers, worden voorkomen. En voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Een fysiotherapeut kan een klacht die is ontstaan door een verkeerde belasting wel behandelen, maar wanneer die belasting niet verandert, blijf je dweilen met de kraan open. Als bedrijfsfysiotherapeut ken ik het bedrijf en de werkbelasting van diverse afdelingen en kan ik snel anticiperen op klachten.

Vooral met het oog op de toenemende vergrijzing en minder instroom van jonge medewerkers is het zaak om fysieke klachten te voorkomen. Het doel hierbij is: gezonde medewerkers in een gezonde werkomgeving, dus minder ziekteverzuim en minder productieverlies. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie en daar moet een bedrijf zuinig op zijn.

Wil jij weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem direct contact op met TIGRA Leeuwarden.

Groet Aukje!

Wil je een afspraak maken voor Arbeid & Gezondheid bij TIGRA Leeuwarden?